Spaghetti met zeevruchten

    Spaghetti met zeevruchten

    2keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    een makkelijke en snelle pasta met zeevruchten.

    Yvon6 Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 250 gr spaghetti
    • 1 blokje visbouillon
    • 2 teentjes knoflook
    • 1 gele paprika
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 150 gr zeevruchten
    • versgemalen zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti beetgaar met 2/3 van het bouillonblokje.
    2. Pel de knoflook en kneus deze door de tenen plat te slaan. Maak de gele paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes. Bak de paprika en de knoflook in de olie op niet al te hoog vuur.
    3. Voeg de zeevruchten toe. Zodra deze gaar zijn voeg je wat kookvocht van de spaghetti toe samen met de overgebleven rest van het bouillonblokje.
    4. Giet de pasta af zodra deze beetgaar is en verwarm deze even mee met de zeevruchtensaus. Schep het op twee borden en maal er verse peper over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren