Stamppot andijvie uit grootmoeders tijd

    Stamppot andijvie uit grootmoeders tijd

    11keer bewaard
    30min


    25 personen hebben dit gemaakt

    Geniet ook van deze oud-Hollandse andijviestamppot met spekjes, kaas en ei.

    keeslies Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 1 kg aardappels
    • 400 gr gesneden andijvie
    • 1 grote ui, versnipperd
    • 1 ei, hardgekookt en in stukjes
    • 250 gr spekblokjes
    • 150 gr ontbijtspek
    • 1 eetlepel mosterd
    • 100 gr geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Aardappels koken met wat zout en puree van maken. Spekjes uitbakken en later de gesneden ui meebakken. De gesneden andijvie door de puree roeren met de spek en de mosterd. Ook het ei en de geraspte kaas toevoegen. Goed warm laten worden. De uitgebakken ontbijtspek erbij serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    2

    Was erg lekker - 01 apr 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren