Tomatentapenade

    Een zelfgemaakte tomatentapenade. Een beetje anders dan anders, want ik doe er geitenkaas door, voor een extra smeuïg effect! Lekker op (geroosterd) stokbrood.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 potje (ong 350 ml) zongedroogde tomaatjes
    • 20 gr verse peterselie
    • 1 tot 2 teentjes knoflook
    • 50 gr geitenkaas
    • olijfolie
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Hak de tomaatjes, peterselie en knoflook fijn en meng dit goed door de geitenkaas. Voeg olijfolie (of de olie uit het potje) en peper en zout naar smaak toe.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties