Zwarte olijven tapenade

    Zwarte olijven tapenade

    1keer bewaard
    10min


    Maak dit als eerste!

    Deze tapenade maak ik vaak en wordt gemaakt van zwarte olijven. Lekker op een toastje of (geroosterd) stokbrood!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr zwarte olijven
    • 2 tenen knoflook
    • 4 ansjovisfilets
    • 1 eetlepel kappertjes
    • 1 eetlepel citroensap
    • versgemalen zwarte peper
    • 4-6 eetlepels olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Hak de olijven, knoflook, ansjovis en kappertjes fijn en doe in een kom. Meng citroensap en olijfolie erdoor en breng op smaak met zwarte peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren