Kaashapjes met pistache en mandarijn

    Kaashapjes met pistache en mandarijn

    7keer bewaard
    15min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Een bijzonder en lekker borrelhapje, gemaakt met boursin, pistachenoten, gember en mandarijn. Echt een feestelijk hapje!

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 200 gr pistachenoten
    • 150 gr Boursin® (knoflook en fijne kruiden), op kamertemperatuur
    • 3 mandarijnen
    • 6 bolletjes gember

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Pel de pistachenoten en vermaal ze. Hou de helft apart en vermeng de andere helft met de zachtgeroerde Boursin.
    2. Pel de mandarijnen en hak 1 mandarijn fijn. Meng dit door het kaasmengsel. Hak de gember fijn en meng ook dit door het kaasmengsel.
    3. Rol van het kaasmengsel 16 bolletjes en rol deze door het notengruis. Prik een kaasbolletje met een mandarijnpartje op een cocktailprikker en serveer zo, of met een toastje.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren