Chili con carne met champignons

    Chili con carne met champignons

    3keer bewaard
    25min


    4 personen hebben dit gemaakt

    De sambal geeft deze chili con carne een beetje pit mee. Speel zelf met de hoeveelheden, want sommige eters houden van een mildere smaak.

    keeslies Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr gehakt, of meer naar smaak
    • 2 uien
    • peper en zout, naar smaak
    • 2 theelepels chilipoeder
    • 1/4 theelepel sambal
    • 3/4 theelepel paprikapoeder, of naar smaak
    • 1 flinke scheut ketjap, of naar smaak
    • 250 gr champignons
    • 4 tomaten, of naar smaak
    • 800 gr bruine bonen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Bak de uien in een braadpan en het gehakt in een aparte koekenpan. Voeg het gebakken gehakt bij de gebakken uien en bak de champignons, tomaat en paprika ook mee. Voeg kruiden toe en voeg als laatste de bruine bonen toe. Laat ong. 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren