Hachee stoofvlees

    Hachee stoofvlees

    11keer bewaard
    1uur40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Serveer dit malse potje hacheevlees met aardappelen en groente.

    keeslies Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kilo gehakte uien
    • 500 gr sukadelappen (of soepvlees)
    • peper en zout naar smaak
    • 250 ml water
    • 2 kruidnagels
    • 2 laurierblaadjes
    • 1 bouillonblokje (optioneel)
    • 1 eetlepel azijn, of meer naar smaak
    • 1 theelepel suiker
    • 1 theelepel kerriepoeder, of naar smaak
    • 1 eetlepel aardappelmeel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur40min 

    1. Vlees in stukjes snijden en daarna even bruin braden en dan kruiden met zout en peper (of naar wens). Voeg 250ml water toe aan de pan en laat 45 minuten stoven op zacht vuur.
    2. Daarna de helft van de uien bakken in een aparte pan. Voeg deze gebakken uien en de rest van de ongebakken uien toe aan de pan met vlees. Laat nogmaals 45 minuten stoven. Eventueel een bouillonblokje toevoegen.
    3. Als het klaar is met azijn, suiker, kerriepoeder en aardappelmeel op smaak brengen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Supermakkelijk en erg smakelijk. Ik heb wat verse tijm toegevoegd. Niet verkeerd. - 22 mei 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren