Kabeljauw uit de oven

    Kabeljauw uit de oven

    1keer bewaard
    50min


    34 personen hebben dit gemaakt

    Voor dit recept met kabeljauw heb je een braadslee nodig. Makkelijk recept verder.

    keeslies Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gr kabeljauw
    • peper en zout, naar smaak
    • 1 ui, in ringen gesneden
    • 2 tomaten, in plakjes
    • 75 ml witte wijn
    • 6 kleine klontjes boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Vet een braadslee in. Werk in laagjes. Leg plakjes tomaat en uienringen in de braadslee met zout en peper. Leg hier de vis bovenop. Daarop weer zout en peper en uienringen plus tomatenplakjes. Besprenkel met witte wijn. Leg een paar klontjes boter hieroverheen.
    3. Bak ongeveer 35 tot 40 minuten in de voorverwarme oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren