Kabeljauw met venkel uit de oven

    (2)
    50 minuten

    Lekker gerecht met kabeljauw en venkel uit de oven.

    Marjel

    95 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 400 gr kabeljauw
    • peper en zout, naar smaak
    • 1 venkelknol, in stukjes gesneden
    • 2 tomaten, in plakjes
    • 75 ml witte wijn
    • 6 kleine klontjes boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Vet een ovenschaal in. Werk in laagjes. Leg plakjes tomaat en venkel in de ovenschaal met nog wat zout en peper. Leg hier de vis bovenop. Daarop weer zout en peper en venkel plus tomatenplakjes. Besprenkel met witte wijn. Leg een paar klontjes boter hieroverheen.
    3. Bak ongeveer 35 tot 40 minuten in de voorverwarme oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    EvelynReichard
    4

    Simpel maar het resultaat is zeer geslaagd Al drie meer gemaakt!  -  21 jan 2015

    EsméeDuiveman
    0

    Super lekker! Ik had het met scholfilet gemaakt en met snacktomaatjes (die moesten op). Helemaal top! Dank voor dit lekkere en simpele recept!  -  22 mrt 2017

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren