Kerriesaus

    Romige kerriesaus met stukjes ananas. Lekker over een stukje kip.

    keeslies

    Zuid-Holland, Nederland
    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 of 3 bouillonblokjes opgelost in 150 ml kokend water
    • 50 gr boter
    • 1 ui, snipperen
    • 2 theelepels kerriepoeder
    • flinke scheut slagroom
    • paar stukjes ananas uit blik

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Boter smelten en uitje hierin fruiten. Kerriepoeder toevoegen, goed roeren, 50 gr bloem erbij en dan beetje bij beetje de bouillon toevoegen. Even goed doorkoken. Op het laatst een flinke scheut slagroom toevoegen en een paar stukjes ananas.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties