Kerriesaus

    Kerriesaus

    4keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Romige kerriesaus met stukjes ananas. Lekker over een stukje kip.

    keeslies Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 of 3 bouillonblokjes opgelost in 150 ml kokend water
    • 50 gr boter
    • 1 ui, snipperen
    • 2 theelepels kerriepoeder
    • flinke scheut slagroom
    • paar stukjes ananas uit blik

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Boter smelten en uitje hierin fruiten. Kerriepoeder toevoegen, goed roeren, 50 gr bloem erbij en dan beetje bij beetje de bouillon toevoegen. Even goed doorkoken. Op het laatst een flinke scheut slagroom toevoegen en een paar stukjes ananas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren