Broccoli-kaastaart

    Broccoli-kaastaart

    2keer bewaard
    45min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een lekkere hartige taart met bladerdeeg, broccoli en oude kaas. Lekker zowel als avondeten of lunch.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 7 plakjes diepvries (roomboter) bladerdeeg
    • 500 gr broccoli
    • 4 eieren
    • 1 pakje (125 gr) verse roomkaas
    • 3 eetlepels slagroom
    • 150 gr geraspte oude kaas
    • peper naar smaak
    • 200 gr beenham

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Ontdooi het bladerdeeg en verwarm de combimagnetron voor op 225°C. Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes, gooi de stronkjes weg.
    2. Meng de eieren, verse roomkaas en slagroom in een kom tot een glad mengsel. Roer de geraspte kaas erdoor en voeg peper naar smaak toe.
    3. Vet een lage glazen taartvorm met een doorsnede van 26 cm in. Bedek de vorm met het bladerdeeg en druk goed aan. Verdeel de broccoliroosjes erover en giet dan het ei-mengsel erover. Leg de plakjes ham erop, klap het deeg over de bovenkant van de vulling.
    4. Zet de taart in de oven, schakel de magnetron in op 300 watt en bak de taart in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar. Kan zowel warm als koud gegeten worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren