Marokkaanse linzensalade

    (103)

    Een kleurrijke, pittige salade als vegetarische lunch of bijgerecht.


    102 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 75 gr droge linzen
    • 350 ml water
    • 1/2 blik (400 gr) kikkererwten, uitgelekt
    • 2 tomaten, gehakt,
    • 4 lente-uitjes, versnipperd
    • 2 groene chilipepers, gehakt
    • 1 groene paprika, gehakt
    • 1/2 gele paprika, gehakt
    • het sap van 1 limoen
    • 2 eetlepels olijfolie
    • handje verse koriander, gehakt
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. De linzen in een pan met water aan de kook brengen, het vuur lager zetten en in ong. 30 minuten zachtjes gaar laten koken.
    2. De linzen en de resterende ingrediënten goed vermengen. 20 minuten in de koelkast zetten en gekoeld serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (103)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren