Rode kool met appelstroop en peer

    (2)
    30 minuten

    Rode kool met appelstroop en peer. Geserveerd met een runderschnitzel en reepjes avocado.

    Arnold

    Overijssel, Nederland
    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 halve rode kool
    • 2 peren
    • 2 eetlepels appelstroop
    • 2 eetlepels kokosolie
    • 2 runderschnitzels (of wat anders)
    • 2 avocado's
    • peper, zout, koriander, naar smaak
    • roomboter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Snijd de rode kool in stukjes.
    2. Verwarm de kokosolie in een wok en voeg de rode kool toe. Laat 15 minuten smoren met een deksel op de pan. Af en toe roeren. Snijd ondertussen de peren in stukjes.
    3. Verhit wat roomboter in een pan en laat onder af en toe omkeren het vlees gaar worden.
    4. Snijd de avocado's in reepjes en strooi er zout, peper en koriander overheen.
    5. Verdeel de appelstroop en de stukjes peer over de rode kool.
    6. Maak de borden op. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    2

    Het leek mij een vreemde combinatie maar het is in de praktijk heerlijk ! Lekkerste rode kool ever  -  31 aug 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren