Turkse kip

    Turkse kip

    6keer bewaard
    30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Makkelijk gerecht. Alles kan bij elkaar in één pan. Serveer er bijvoorbeeld rijst of couscous naast.

    keeslies Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500 gr kipfilet
    • 1 grote ui
    • 2 eetlepels slaolie
    • 1 klein blikje tomatenpuree
    • 1 theelepel mosterd
    • knoflook, naar smaak
    • 1 eetlepel worcestersaus
    • cayennepeper, naar smaak
    • 2 eetlepels tomatenketchup
    • 1 blik perziken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kipfilet bijna gaar braden in boter of olie, ong 10 minuten. Ui heel fijn snijden, glazig bakken bij de kip in de pan, en dan mosterd, knoflook, worcestersaus, ketchup, en tomatenpuree toevoegen.
    2. Aan het eind cayennepeper en perziken toevoegen. Nog 5-10 minuten zachtjes sudderen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren