Zoet-pittige pindasaus

    Maak van pindakaas je eigen satésaus. De sambal en gember geven deze pindasaus een pittig-zoete smaak.

    keeslies

    Zuid-Holland, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 eetlepels pindakaas
    • 1 theelepel sambal
    • 3 eetlepels ketjap
    • 2 eetlepels tomatenketchup
    • 1 eetlepel keukenstroop
    • 2 bolletjes gember, fijngesneden
    • 1 theelepel vet sin
    • zout, naar smaak
    • 300 ml water
    • citroensap, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Doe alle ingrediënten in een steelpannetje en zet terwijl je goed roert op zacht vuur op. Laat dit ongeveer 20 minuten onder af en toe roeren zachtjes pruttelen (zonder deksel).

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren