Sajor loddeh

    Sajor loddeh

    5keer bewaard
    50min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk bijgerecht oorspronkelijk uit de omgeving van Jakarta bestaande uit allerlei gesneden seizoengroenten. Je kunt garnalen of kippenvlees toevoegen.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 1 ui
    • 1 kop (235 ml) santen (klapper met melk)
    • 1 eetlepel ketumbar
    • 1 theelepel laos
    • 1 theelepel sereh, fijngesneden
    • 1 theelepel djinten
    • 1 blad djeruk purut
    • garnalen of kippenvlees, naar wens
    • kopje (235 ml) bouillon of water
    • 1 rode lombok
    • 500 gr gesneden seizoensgroenten (bloemkool, chinese kool, wortel, boontjes, taugé etc.)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Kook de groenten halfgaar en giet ze af. Hak de kruiden fijn, bak ze even aan, voeg de bouillon toe en daarna de groenten. Laat de groenten zachtjes gaar worden, giet als laatste de santen erbij.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren