Tortellini in tomatenkruidensaus

    Tortellini in tomatenkruidensaus

    1keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijke verse tomatenkruidensaus die wordt geserveerd met verse tortellini gevuld met champignons.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 bakjes (totaal 500 gr) verse tortellini gevuld met champignons
    • 1 dunne prei
    • 1 courgette
    • 1 bakje (van 250 gr) champignons
    • 100 gr Spaanse ham, in stukjes
    • 2 pakjes (in totaal ong. 300 gr) roomkaas
    • 8 verse tomaten (of 2 blikjes tomaten)
    • 2 theelepels Italiaanse kruiden
    • 3 takjes peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Kook de tortellini in 12 minuten beetgaar. Was en snijd ondertussen de prei, courgette en champignons.
    2. Roerbak de prei in een beetje olie en voeg na 3 minuten de champignons toe. Roerbak dit 5 minuten en doe er dan de courgette bij. Na nog eens 5 minuten voeg je de tomaten toe en laat je alles 3 minuten bakken.
    3. Roer dan de ham door het groentemengsel en smelt de roomkaas erin. Voeg de Italiaanse kruiden toe en als de roomkaas goed gesmolten is roer je de tortellini door de saus. Serveer met de peterselie erover.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren