Loempiavulling

    Loempiavulling

    3keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een smakelijke loempiavulling waar je met filodeeg een lekkere zelfgemaakte loempia mee kunt maken.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 ui
    • 250 gr taugé
    • 250 gr wortels
    • 1/4 stengel selderij
    • 150 gr gehakt of heel fijngesneden kip
    • 1/2 theelepel peper
    • 1,5 bouillonblokje
    • 2 eetlepels olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Snijd de wortels in flinterdunne reepjes. Snijd de selderij heel fijn. Was de taugé en laat uitlekken.
    2. Snijd de ui fijn en fruit hem in 2 eetlepels olie. Voeg de wortel, selderij, vlees, de peper en de bouillonblokjes toe. Laat alles zachtjes gaar worden.
    3. Voeg de taugé toe als de wortels bijna gaar zijn. Laat het mengsel vervolgens uitlekken en afkoelen. Rol filodeeg uit en vul met het mengsel, bak de loempia's vervolgens volgens de aanwijzingen op de verpakking van het filodeeg.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren