Andijviestamppot met noten en kaas

    Andijviestamppot met noten en kaas

    3keer bewaard
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Andijviestamppot met een twist: cashewnoten! Lekker in de winter.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kg aardappelen
    • 750 gr andijvie, fijngesneden
    • 1 ui, fijngesneden
    • scheutje azijn
    • handvol cashewnoten
    • 200 gr kaas, in blokjes of geraspt
    • 1 kopje (ong. 200 ml) melk
    • zout, peper en nootmuskaat naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Kook de aardappelen gaar en stamp ze fijn met de melk, zout, peper en de nootmuskaat. Roer de andijvie erdoor en doe de ui erbij. Giet dan het scheutje azijn erbij.
    2. Verwarm de stamppot goed en roer de noten en kaas erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren