Varkenslapjes met kerriejus

    Varkenslapjes met kerriejus

    2keer bewaard
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Varkensvlees en kerrie is altijd een lekkere combinatie!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 varkenslapjes à 100 gr
    • 4 gr zout
    • 1 ui
    • 1/2 eetlepel zoete kerrie
    • 1/2 eetlepel pittige kerrie
    • boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:40min 

    1. Bestrooi de varkenslapjes met zout. Bak ze bruin en strooi de kerrie erover. Giet er water over zodat het vlees onder staat en laat het in ong 35 minuten gaar stoven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren