Engelse champignonsoep

    Deze champignonsoep smaakt heerlijk als voorgerecht.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ui
    • 25 gr boter
    • 1 Spaanse peper
    • 25 gr bloem
    • 1 liter bouillon gemaakt met 2 blokjes
    • scheutje witte bordeaux
    • 50 ml room
    • 100 gr champignons, in stukjes
    • 1 volle theelepel kerrie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Snijd de ui en bak hem in de boter. Doe de kerrie erbij, de peper en de champignons. Bak alles 3 minuten.
    2. Doe er dan de bloem bij en voeg de bouillon rustig roerend toe. Laat dit 20 minuten sudderen en voeg dan de wijn toe. Giet de room erbij en verwarm de soep goed.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren