Spinazie met spek en pijnboompitjes

    Spinazie met spek en pijnboompitjes

    3keer bewaard
    15min


    19 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk bijgerecht met uitgebakken spekjes als krokante twist.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kg verse spinazie
    • scheutje olie
    • 50 gr geraspte kaas
    • klein handje pijnboompitten
    • 1 ui, fijn gesneden
    • 150 gr spekjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Begin met het uitbakken van de spekjes in een wok. Zodra de spekjes korkant zijn leg je ze op wat keukenpapier om uit te lekken.
    2. Fruit vervolgens de ui in dezelfde wok en voeg na een paar minuten de spinazie toe. Roerbak de spinazie 3 tot 4 minuten. Doe dan de spekjes erbij. Roer de kaas erdoor en als laatste de pijnboompitten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    Een makkelijk en lekker recept - 19 mrt 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren