Witvis in Parmaham

    Ovenschotel met stukjes witvis in Parmaham gewikkeld, gegarneerd met kerstomaatjes en olijven.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 6 plakken Prosciutto ham (Parmaham)
    • 4 stukjes witvis (2 stukjes per persoon)
    • peper
    • 1-2 eetlepels groene pesto, of naar smaak
    • 1/2 bakje kerstomaatjes, of naar smaak
    • 10 olijven, of naar smaak
    • verse basilicum, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Vet een ovenschaal in met olie en verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Laat 3 plakjes Parmaham iets overlappen en maak zo 1 grotere plak Parmaham. Leg hierop een stukje witvis, besmeer met groene pesto, leg hierop een tweede stukje witvis, bestrooi met peper, en vouw de Parmaham dicht om de vis. Maak zo ook het tweede vispakketje. Leg de vispakketjes in de ingevette ovenschaal. Leg de kerstomaatjes en olijven eromheen. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met verse basilicum.
    3. Zet ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties