Salade met suikermaïs

    Heerlijke zoete maïskolf, geserveerd met eikenbladsla en pepersteak.

    Arnold

    Overijssel, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 suikermaïskolven (zo vers mogelijk)
    • 2 pepersteaks
    • 1 krop eikenbladsla
    • 1 avocado
    • 1 rode paprika
    • roomboter
    • peper en zout
    • korianderblad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwijder de schutbladeren en de draden van de maïskolven. Kook de maïskolven in ruim water vijftien tot twintig minuten.
    2. Was en snijd de sla en de paprika.
    3. Verhit wat roomboter in een pan en bak hierin de pepersteaks zo'n tien minuten onder af en toe omdraaien.
    4. Snijd de avocado in stukjes en bestrooi deze naar smaak met peper, zout en koriander.
    5. Meng de sla, paprika en avocado en verdeel dit over de borden. Doe hetzelfde met de maïskolven en de pepersteaks. Klaar!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren