Zelfgemaakte muesli

    Zelfgemaakte muesli

    5keer bewaard
    10min


    159 personen hebben dit gemaakt

    Een paar handjes zemelen, havervlokken en noten, en net voldoende basterdsuiker voor een beetje zoetigheid.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 375 gr havervlokken
    • 50 gr tarwekiemen
    • 30 gr tarwezemelen
    • 50 gr haverzemelen
    • 150 gr gele rozijnen
    • 50 gr gehakte walnoten
    • 4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
    • 30 gr ongezouten zonnebloempitten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Alle ingrediënten in een grote kom goed vermengen. In een luchtdichte trommel bewaren. De muesli is 2 maanden op kamertemperatuur houdbaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren