Boeuf bourguignon met verse kruiden

    3 uur 30 minuten

    Dit gerecht kun je het beste de dag ervoor klaarmaken. Deze boeuf bourguignon maak ik klaar met zoveel mogelijk verse kruiden.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 kilo rundvlees (bijv. runderlappen)
    • 1 bakje (250 gr) champignons
    • 2 bakjes spekblokjes
    • 3 uien
    • 500 ml rode wijn
    • verse tijm
    • verse oregano
    • peper en zout
    • 4 laurierblaadjes
    • scheutje room (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur30min 

    1. Vlees in kleine hoeveelheden aanbraden, spekjes uitbakken. Uien fruiten, vlees erbij, rest van de ingrediënten toevoegen en minstens 3 uur zachtjes laten sudderen. Eventueel afmaken met een scheutje room op het eind. Haal laurierblaadjes weg voor het serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties