Boeuf bourguignon met verse kruiden

    Boeuf bourguignon met verse kruiden

    1keer bewaard
    3uur30min


    Maak dit als eerste!

    Dit gerecht kun je het beste de dag ervoor klaarmaken. Deze boeuf bourguignon maak ik klaar met zoveel mogelijk verse kruiden.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 kilo rundvlees (bijv. runderlappen)
    • 1 bakje (250 gr) champignons
    • 2 bakjes spekblokjes
    • 3 uien
    • 500 ml rode wijn
    • verse tijm
    • verse oregano
    • peper en zout
    • 4 laurierblaadjes
    • scheutje room (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur30min 

    1. Vlees in kleine hoeveelheden aanbraden, spekjes uitbakken. Uien fruiten, vlees erbij, rest van de ingrediënten toevoegen en minstens 3 uur zachtjes laten sudderen. Eventueel afmaken met een scheutje room op het eind. Haal laurierblaadjes weg voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren