Boeuf bourguignon met verse kruiden

    3 uur 30 minuten

    Dit gerecht kun je het beste de dag ervoor klaarmaken. Deze boeuf bourguignon maak ik klaar met zoveel mogelijk verse kruiden.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 kilo rundvlees (bijv. runderlappen)
    • 1 bakje (250 gr) champignons
    • 2 bakjes spekblokjes
    • 3 uien
    • 500 ml rode wijn
    • verse tijm
    • verse oregano
    • peper en zout
    • 4 laurierblaadjes
    • scheutje room (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur30min 

    1. Vlees in kleine hoeveelheden aanbraden, spekjes uitbakken. Uien fruiten, vlees erbij, rest van de ingrediënten toevoegen en minstens 3 uur zachtjes laten sudderen. Eventueel afmaken met een scheutje room op het eind. Haal laurierblaadjes weg voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren