Witvis uit de oven

    Witvis uit de oven

    3keer bewaard
    45min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze ovenschotel met pengasiusfilet en roomsaus smaakt goed met frietjes of gebakken aardappeltjes.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 pengasiusfilets
    • 1 bakje spekjes
    • peper en zout, naar smaak
    • 4 lente-uitjes
    • 125 ml crème fraiche
    • scheutje kookroom, naar smaak
    • 50 gr geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in met een beetje olie.
    2. Bak de spekjes in een koekenpan. Vet afgieten. Doe de stukjes lente-ui bij de spekjes in de pan. Voeg de crème fraîche en room toe, roer goed.
    3. Bestrooi de vis met zout en peper. Leg in een ingevette ovenschaal en schenk de roomsaus met spekjes en lente-ui hieroverheen. Bestrooi met geraspte kaas. Zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    AndriesZwart
    0

    Heerlijk, zeker nog eens bereiden - 15 jul 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren