Spaghetti met zuurkool

    Spaghetti met zuurkool

    3keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ovenschotel met zuurkool, spaghetti, gehakt, kaas en een romige saus.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bouillonblokje
    • 350-400 gr spaghetti
    • 400 gr rundergehakt
    • 2 eetlepels margarine
    • 125 ml zure room
    • 2 theelepels paprikapoeder
    • 2 theelepels hete paprikapoeder
    • zout en peper
    • 300 gr zuurkool (1 pak)
    • geraspte kaas
    • 1 teentje knoflook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Los het bouillonblokje op in een pan met water. Kook de spaghetti in de bouillon gaar. Rul het gehakt in een koekenpan bruin. Voeg de zure room, paprikapoeder, zout, peper en zuurkool toe, en bak 5 minuten.
    3. Knoflook halveren en wrijf daarmee de ovenschotel in. Vet de schotel daarna in met boter. Meng de spaghetti en zuurkool door elkaar. Meng 3/4 van de gerapste kaas erdoor. Giet het mengsel daarna over in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de geraspte kaas. Zet 25 minuten in de oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren