Spaghetti al funghi

    Spaghetti al funghi

    7keer bewaard
    40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ovenschotel met spaghetti en champignons, gehakt, spekjes, tomatensaus en geraspte kaas.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gr rookspek
    • 250 gr gehakt (kruiden met zout en peper)
    • 3 uien, gesnipperd
    • bakje champignons
    • 2 theelepels Provençaalse kruiden
    • 1 liter tomaten uit blik
    • 1 blik tomatenpuree
    • 500 gr spaghetti
    • 2 eieren
    • scheutje melk
    • teentje knoflook
    • 100 gr geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Laat braadpan met rookspek erin geheel warm worden. Gekruide gehakt erbij doen. Ui toevoegen en glazig bakken, nu champignons, tomaten en tomatenpuree en Provencaalse kruiden toevoegen.
    2. Pan heet water opzetten. Als dit kookt de spaghetti erbij doen, zodra water weer kookt gas laag zetten en in ong. 7 minuten gaar koken. Afgieten en met koud water afspoelen.
    3. Eieren met melk, peper, knoflook met mixer goed schuimig kloppen, kaas toevoegen. Spaghetti door vleesmengsel mengen en in de ingevette ovenschaal schenken. Eimengsel erover, en ongeveer 30 minuten op ovenstand 6 (240°C).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren