Gevulde groenteflensjes

    Gevulde groenteflensjes

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    Maak dit als eerste!

    Flensjes gevuld met wortel, broccoli, prei, cashewnoten en kaas met een romig kerriesausje.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 pak flensjes (bijv. van de Aldi®)
    • 200 gr schoongemaakte worteltjes
    • 200 gr broccoli
    • 1 prei
    • 1 eetlepel olie
    • 75 gr geraspte kaas
    • handjevol cashewnoten
    • saus
    • 200 ml slagroom
    • peper en zout
    • 1,5 theelepel kerriepoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Wortel en broccoli in stukjes snijden, 8 minuten in water koken met een beetje zout. Laat de groenten uitlekken.
    3. Prei 2 minuten bakken. Wortel, broccoli, prei, kaas en cashewnoten door elkaar scheppen. Sausje maken van slagroom, peper, zout en kerriepoeder.
    4. Groenten op flensjes doen, saus verdelen over de flensjes (anders worden ze hard). Dichtvouwen met een prikkertje.
    5. Zet 25 minuten in de voorverwarmde oven in een ingevette ovenschaal.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren