Zalm in zoete chilisaus

    Zalm in zoete chilisaus

    1keer bewaard
    40min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Zalm uit de oven in een zoete chilisaus met knoflook en ui. Een lekker recept als je voor een grote groep kookt.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 2-2,5 kilo zalm
    • 15 uien
    • 15 tenen knoflook
    • 1 fles (van 250 ml) chilisaus
    • 70 ml ketjap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 250°C.
    2. Bak de uien in olie glazig en doe de knoflook erbij. Voeg de ketjap en zoete chilisaus toe. Roer goed.
    3. Giet de helft van de saus met uien in een ovenschaal, leg de zalmfilets erop, en giet de rest van de saus eroverheen.
    4. Zet ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren