Moeders lekkerste wafels

    (1)
    15 minuten

    Voor deze warme, knapperige wafels heb je een wafelijzer nodig. Perfect voor een weekendontbijt met de kinderen, of gegarneerd met roomijs en ahornsiroop voor een snel en makkelijk dessert.


    476 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr bloem
    • 1 dessertlepel bakpoeder
    • 2 eetlepels kristalsuiker
    • 1 theelepel zout
    • 450 ml halfvolle melk
    • 2 eieren
    • 2 eetlepels plantaardige olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Bloem, bakpoeder, suiker en zout in een grote kom vermengen. Melk, eieren en olie toevoegen en goed vermengen.
    2. De gewenste hoeveelheid beslag in een heet wafelijzer schenken en bakken tot de wafels goudbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren