Kreeftenbouillon van Ton

    2 uur 30 minuten

    Eenvoudig te bereiden kreeftenbouillon met verse soepgroenten, witte wijn, en echte kreeft. Een heerlijke basis voor kreeftensoep. Dit is mijn recept voor kreeftensoep met pompoen.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 10 personen

    • 500 gr soepkreeften, grof gehakt
    • 3 eetlepels olie
    • 2 eetlepels tomatenpuree
    • 100 ml droge witte wijn
    • 3 liter visbouillon
    • 300 gr mirepoix (fijngesneden soepgroenten)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur30min 

    1. Verhit de olie in een pan en bak de gehakte kreeft met de mirepoix stevig aan. Voeg de tomatenpuree toe. Blus af met de witte wijn en voeg de visbouillon toe. Laat de bouillon 2 uurtjes zacht tegen de kook aan trekken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren