Palingsalade van Ton

    Deze palingsalade doe ik vaak in mijn soep met pompoen en kreeft. Dan serveer ik de soep in een diep bord met een taartje van paling in het midden. Echt heel lekker.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 250 gr gerookte paling, in brunoise (kleine blokjes)
    • 50 gr gedroogde tomaat, in brunoise
    • 1 gesneden lente-uitje
    • 2 eetlepels crème fraîche
    • zout en peper, naar smaak
    • 1 komkommer, in lange plakken gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Ontdoe de paling van graatjes en snij in brunoise (blokjes). Maak een salade van alle ingrediënten. Breng deze op smaak met zout en peper. Snij de komkommer in lange plakken (gebruik een snijmachine of een kaasschaaf). Vorm in een steker mooie torentjes van de palingsalade. Omwikkel deze met een komkommerplak.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren