Couscous met feta

    Couscous met feta

    3keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Couscous met aubergine, ui, feta en zwarte olijven. Lekker om met een komkommersalade te serveren.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ui, gesnipperd
    • 1 grote aubergine, in blokjes
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 blik gepelde tomaten met vocht
    • 50 gr verse spinazie
    • zout en peper, naar smaak
    • 20 gr zwarte olijven, in plakjes
    • 1 theelepel oregano
    • 400 gr couscous
    • 200 gr feta

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de ui en aubergine, ong. 3 minuten. Voeg het blik gepelde tomaten met vocht toe en laat ong. 10 minuten sudderen. Voeg tijdens de laatste 3 minuten de spinazie erbij.
    2. Ondertussen de couscous bereiden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    3. Breng de aubergine en ui op smaak met zout en peper. Voeg ook de oregano en zwarte olijven toe.
    4. Doe de couscous in een schaal, schenk het auberginemengsel eroverheen en verkruimel de feta erover. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren