Italiaanse groenteschotel

    Voor een snelle vegetarische maaltijd is het heel handig kant-en-klare vegetarische balletjes te kopen. Ik eet deze groenteschotel met ciabatta of met pasta.

    skooyman

    Noord-Holland, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 eetlepels olijfolie
    • 400 gr vegetarische balletjes
    • 1 rode paprika, in stukjes
    • 3 tomaten, in stukjes
    • 2 stengels bleekselderij, in stukjes
    • 1 ui, gesnipperd
    • 1 aubergine, in stukjes
    • 1/2 winterpeen, in hele kleine stukjes
    • 3 eetlepels groene pesto
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Schenk de olijfolie in een koekenpan en bak de vegetarische balletjes hierin bruin, ong. 6 minuten. Voeg nu alle gesneden groenten toe aan de pan en bak 4 minuten mee.
    2. Roer de pesto door de pan met groenten. Breng op smaak met zout en peper, en laat nog even op zacht vuur staan met de deksel op de pan zodat de groenten goed gaar worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren