Groenteomelet

    Deze omelet is heel populair in Spanje. Lekker en makkelijk om te maken! En vegetarisch!

    skooyman

    Noord-Holland, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 500 gr vastkokende aardappelen, geschild en in kleine blokjes
    • 150 gr bloemkool, in stukjes
    • 1/2 rode paprika, in stukjes
    • 1/2 eetlepel milde paprikapoeder
    • 1/2 tomaat, in blokjes
    • 150 gr tuinbonen
    • 6 eieren
    • snufje cayennepeper
    • snufje zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 15min afkoelen  ›  Klaar in:40min 

    1. Verhit een beetje olie in een koekenpan, en bak hierin de stukjes aardappel en bloemkool ongeveer 10 minuten, onder af en toe roeren. Voeg na 5 minuten ook de paprika, het paprikapoeder, tomaat, en de tuinbonen toe.
    2. Klop de eieren los in een kommetje, voeg een snufje cayennepeper en zout toe. Schenk het eimengsel over de groenten in de pan en doe de deksel op de pan. Bak de omelet ong. 12-15 minuten op zacht vuur tot de omelet aan de bovenkant er droog uitziet en lichtbruin van kleur is geworden.
    3. Neem de pan van het vuur, laat 10-15 minuten afkoelen in de pan, en snij de omelet vervolgens in punten en serveer.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties