Pasta primavera met tagliatelle

    Pasta primavera met tagliatelle

    2keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Met dit recept zet je zo 4 borden verse pasta met pesto en verse groenten op tafel.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr verse tagliatelle pasta
    • 3 eetlepels groene pesto
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 courgette, in stukjes
    • 1 rode paprika, in kleine stukjes
    • 1 stronk broccoli, in stukjes
    • 50 gr cherrytomaten, gehalveerd
    • 100 gr asperges, in stukjes
    • 100 gr peultjes, doormidden gesneden
    • 1 teentje knoflook, uitgeperst
    • zout en peper, naar smaak
    • 100 gr Grana Padano kaas, geraspt
    • 15 gr verse basilicum, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Daarna afgieten en de pesto erdoor roeren.
    2. Verhit de olie in een wok en bak alle stukjes groente en de knoflook ongeveer 8-10 minuten. Breng de groenten op smaak met zout en peper.
    3. Verdeel de pasta over 4 borden, schep de groente erover, en bestrooi met basilicum en kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren