Runderfilet met knoflook

    Runderfilet met knoflook

    4keer bewaard
    40min


    45 personen hebben dit gemaakt

    Deze runderfilet is eenvoudig te bereiden. Wij gebruiken veel knoflook! Het vlees wordt op de barbecue gegrild en geserveerd met een groene salade en gepofte aardappels.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kg runderlappen.
    • de teentjes van 1 bol knoflook, gepeld en in plakjes
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:40min 

    1. Maak met een scherp mes gaatjes in de lappen vlees en stop daar de stukjes knoflook in. Afdekken en minstens 4 uur in de koelkast laten staan.
    2. De barbecue heel heet laten worden.
    3. De runderlappen op de barbecue leggen met de knoflookkant naar beneden. 4-5 minuten grillen, keren en bestrooien met zout en peper. Nogmaals 4-5 minuten grillen tot de filets gaar zijn (of tot gewenste gaarheid).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren