Monchoutaart met zoete kersen

    Monchoutaart met zoete kersen

    5keer bewaard
    3uur20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Lekkere monchoutaart met kersen en een heerlijke bodem van Bastognekoeken.

    pien Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 taart

    • 1 pakje (van 100 gr) Mon Chou®
    • 150 gr witte basterdsuiker
    • 250 ml slagroom
    • 2 eetlepels suiker, of naar smaak
    • 1 pak (van 260 gr) Bastognekoeken
    • 125 gr gesmolten boter
    • 1 blik (ong. 350-400 gr) kersenvlaaivulling

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 3uur in de koelkast  ›  Klaar in:3uur20min 

    1. Roer de suiker door de monchou. Slagroom kloppen met 2 eetlepels suiker. Roer dit bij het monchou/suikermengsel.
    2. Koek verkruimelen en hier de gesmolten boter doorheen roeren. Mengsel in bakblik doen en aandrukken met lepel.
    3. Monchou/suiker/slagroom mengsel in bakvorm gieten en daarover de kersenvlaaivulling. In koelkast laten stijven, minimaal 3 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren