Hutspot met cashewnoten

    Hutspot met cashewnoten

    1keer bewaard
    1uur


    2 personen hebben dit gemaakt

    Lekkere vegetarische stamppot met knolselderij, wortel, ui en cashewnoten. Vleeseters kunnen verse worst toevoegen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gram aardappelen, geschild
    • 1 knolselderij, geschild en in stukjes
    • 250 gr winterwortel, in stukjes
    • 250 gr ui, gesnipperd
    • 1 bouillonblokje (groenten of tuinkruiden)
    • 1 ei
    • zeezout en peper, naar smaak
    • olijfolie
    • 20 gr cashewnoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Schil de aardappelen en knolselderij, en snij in stukjes. Maak de wortel schoon en snij ook in stukjes. Snipper de ui.
    2. Doe water in een pan en voeg de aardappelen, knolselderij, bouillonblokje, wortel en uien toe. Voeg naar smaak zeezout toe. Laat alles koken en zet daarna het vuur lager. Laat ong. 35 minuten koken en giet daarna overtollig vocht af.
    3. Stamp de hutspot fijn met een stamper en roer dan het ei erdoor. Breng op smaak met zeezout en peper. Verwarm de hutspot goed door en strooi er op het laatst cashewnoten over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    Lekker frisse sappige gezonde stamppot, je mist het vlees niet! Goed voor een dagje vegetarisch. - 29 dec 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren