Runderbouillon met champignons

    Runderbouillon met champignons

    4keer bewaard
    50min


    122 personen hebben dit gemaakt

    Een vullende soep die uit slechts enkele ingrediënten bestaat. Gebruik een pastasoort naar keuze, of probeer vluggort of rijst.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 100 gr verse champignons, in plakjes
    • 1 prei, gesneden
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 100 ml droge sherry
    • 2 potjes (500 gr) runderbouillon
    • 600 ml water
    • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 100 gr stellette soeppasta

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:50min 

    1. In een grote pan op matig vuur champignons en prei in olie sauteren tot ze zacht zijn. Sherry toevoegen en laten sudderen tot het vocht voor de 1/2 is verdampt.
    2. Runderbouillon, water en zwarte peper toevoegen. Aan de kook brengen en stellette toevoegen. 10 minuten zachtjes laten koken tot de stellete al dente is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren