Pittig gevulde eieren

    Pittig gevulde eieren

    14keer bewaard
    20min


    37 personen hebben dit gemaakt

    Zoals mijn moeder ze maakt. Klassieke gevulde eieren met een pittige bite.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 8 eieren
    • 3 eetlepels mayonaise
    • 1 theelepel zout
    • 1 theelepel cayennepeper
    • snufje kervel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de eieren in ongeveer 10 minuten hard.
    2. Laat ze goed afkoelen.
    3. Pel de eieren en snijd ze in de lengte door.
    4. Schep het eigeel uit en doe het eigeel in een kom.
    5. Meng het eigeel met mayonaise, zout en cayennepeper goed door elkaar.
    6. Schep het mengsel met 2 theelepeltjes terug in het ei.
    7. Garneer met een snufje kervel.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    JoyChalenaPatrickvanEldik
    0

    ik ga dit morgen uit proberen hopelijk zijn ze verukkelijk en ze zijn low budget dat is erg fijn - 15 okt 2015

    angelique
    van
    0

    Erg lekker. Het was ook heel makkelijk om te maken. - 25 apr 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren