Pittig gevulde eieren

    Pittig gevulde eieren

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Zoals mijn moeder ze maakt. Klassieke gevulde eieren met een pittige bite.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 8 eieren
    • 3 eetlepels mayonaise
    • 1 theelepel zout
    • 1 theelepel cayennepeper
    • snufje kervel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de eieren in ongeveer 10 minuten hard.
    2. Laat ze goed afkoelen.
    3. Pel de eieren en snijd ze in de lengte door.
    4. Schep het eigeel uit en doe het eigeel in een kom.
    5. Meng het eigeel met mayonaise, zout en cayennepeper goed door elkaar.
    6. Schep het mengsel met 2 theelepeltjes terug in het ei.
    7. Garneer met een snufje kervel.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren