Inloggen Aanmelden

Kaashapje

Een traditioneel hapje op verjaardagen, een blokje kaas. Maar naast de gebruikelijke druif of zilverui, is kaas ook goed te combineren met gedroogd fruit, groenten, kruiden of noten!

Currant

Ingrediënten
Porties: 6 

  • 200 gr kaas
  • walnoten
  • druiven
  • cherrytomaatjes
  • peterselie
  • salami
  • gedroogde pruimen of abrikozen
  • cocktailprikkers

Bereidingswijze
Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

  1. Snij de kaas in blokjes. Halveer de walnoten, druiven en de tomaatjes. Snij de salami in blokjes en snij de gedroogde vruchten in kleinere stukjes. Prik een stukje walnoot, druif, salami of gedroogde vrucht met een blokje kaas aan een prikker. Combineer de peterselie met de cherrytomaat en prik deze samen met een blokje kaas op een prikker.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties