Mediterraan stamppotje

    Mediterraan stamppotje

    2keer bewaard
    40min


    Maak dit als eerste!

    Stamppot met blauwe kaas, broccoli en walnoot. Voor de liefhebber van blauwe schimmelkaas!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kilo aardappelen
    • 500 gr broccoli, in stukjes
    • 150 gr blauwe kaas
    • 100 ml melk
    • nootmuskaat
    • walnoten
    • zeezout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Schil de aardappelen en kook ze in een pan met ruim water. Voeg naar smaak zeezout toe als de aardappels koken en giet na ongeveer 20 minuten, als ze gaar zijn, af.
    2. Kook de broccoliroosjes beetgaar. Giet de broccoli af en laat de roosjes uitlekken. Verwarm de melk. Snij de blauwe kaas in stukjes.
    3. Stamp de aardappelen fijn en roer er de warme melk, peper en naar smaak de nootmuskaat door. Schep de kaas, broccoli en noten door de puree.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren