Groenteburger met sperziebonensalade

    Groenteburger met sperziebonensalade

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Vegetarische maaltijd met aardappelschijfjes, groenteburgers en een heerlijke salade met sperziebonen, geitenkaas en noten.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 150 gr aardappelen
    • 600 gr sperziebonen
    • 50 gr boter of margarine
    • 4 groenteburgers
    • 100 ml vinaigrette
    • 2 eetlepels zonnebloempitten
    • 50 gr walnoten, grof gehakt
    • 50 gr geitenkaas, verkruimeld

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Schil de aardappelen en kook ze bijna gaar. Giet af, laat ze afkoelen en snij ze daarna in plakjes.
    2. Dop de sperzieboontjes en kook ze in 8 minuten beetgaar. Afspoelen met koud water.
    3. Bak de aardappelschijfjes in een koekenpan met boter goudbruin. Bak ook de groenteburgers goudbruin in wat boter, ong. 5 minuten.
    4. Meng de sperziebonen met de vinaigrette samen en voeg de zonnebloempitten, walnoten en geitenkaas toe. Serveer de salade met de groenteburgers en aardappelschijfjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren