Groentekebabs

    Groentekebabs

    14keer bewaard
    40min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Een barbecue betekent niet per se dat je alleen maar vlees gebruikt. Probeer deze heerlijk gekruide groentespiesjes eens. Zo, of in combinatie met je favoriete vleeskebab. Bekijk ook de video van dit recept!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 12 champignons
    • 2 rode paprika's, in vierkante stukjes
    • 1 groene paprika, in vierkante stukjes
    • 1 grote ui, in partjes gesneden
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1 citroen, uitgeperst
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • handje gehakte verse tijm
    • handje gehakte verse rozemarijn
    • zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:40min 

    1. De barbecue op matig vuur voorverwarmen.
    2. Afwisselend champignons, ui en stukjes paprika aan spiesjes rijgen.
    3. Olijfolie, citroensap, knoflook, tijm, rozemarijn en zout en peper in een kommetje vermengen en over champignons en paprika smeren.
    4. Een rooster met olie invetten en daarover de kebabs verdelen. Smeer ze regelmatig met het kruidenmengsel in. 4-6 minuten grillen tot de champignons zacht en helemaal gaar zijn.

    Video

    Groentekebabs
    Groentekebabs

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren