Thaise viskoekjes

    Lekkere gekruide viskoekjes van kabeljauw. De vis wordt op smaak gebracht met currypasta, gember en limoenblaadjes. Serveer bijvoorbeeld met een salade met een koriander-limoendressing.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 450 gr kabeljauwfilet
    • 1 1/2 eetlepel rode currypasta
    • 2 eetlepels vissaus
    • 1/2 - 1 eetlepel geraspte gemberwortel
    • 1 ei
    • 3 djeroek poeroet / limoenblaadjes
    • 2 eetlepels fijngesneden koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Pureer de kabeljauw (bijvoorbeeld in de keukenmachine) en voeg de rest van de ingrediënten toe. Pureer tot een grof mengsel.
    2. Maak van het mengsel 12 platte koekjes.
    3. Verhit 1 cm olie in een koekenpan en bak de viskoekjes hierin in gedeelten in 3-4 minuten aan beide kanten lichtbruin en gaar. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren