Kaaswentelteefjes

    Kaaswentelteefjes

    18keer bewaard
    12min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Een tosti als wentelteefjes gebakken. Witbrood met ham en kaas wordt gebakken in een mengsel van eieren en melk. Een heerlijk brunchgerecht!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 witte boterhammen
    • beetje mosterd
    • 2 plakjes ham
    • 2 plakken jong belegen kaas
    • paar blaadjes basilicum
    • peper, naar smaak
    • 2 eieren
    • 3-4 eetlepels volle melk
    • zout en peper
    • boter (om in te bakken)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:12min 

    1. Besmeer 2 boterhammen dun met mosterd. Beleg met ham en met kaas. Leg er een paar blaadjes basilicum op, bestrooi met peper en dek af met de andere twee boterhammen.
    2. Klop 2 eieren los met 3-4 eetlepels melk en wat zout en peper.
    3. Verhit een klontje boter in een koekenpan. Haal de boterhammen met beide kanten voorzichtig door het ei-melkmengsel. Leg ze direct in de pan en bak ze in ongeveer 1-2 minuten aan beide kanten goudgeel en krokant.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren