Kaaswentelteefjes

    Kaaswentelteefjes

    Foto recept: Kaaswentelteefjes
    1

    Kaaswentelteefjes

    (0)
    12min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Een tosti als wentelteefjes gebakken. Witbrood met ham en kaas wordt gebakken in een mengsel van eieren en melk. Een heerlijk brunchgerecht!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 witte boterhammen
    • beetje mosterd
    • 2 plakjes ham
    • 2 plakken jong belegen kaas
    • paar blaadjes basilicum
    • peper, naar smaak
    • 2 eieren
    • 3-4 eetlepels volle melk
    • zout en peper
    • boter (om in te bakken)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:12min 

    1. Besmeer 2 boterhammen dun met mosterd. Beleg met ham en met kaas. Leg er een paar blaadjes basilicum op, bestrooi met peper en dek af met de andere twee boterhammen.
    2. Klop 2 eieren los met 3-4 eetlepels melk en wat zout en peper.
    3. Verhit een klontje boter in een koekenpan. Haal de boterhammen met beide kanten voorzichtig door het ei-melkmengsel. Leg ze direct in de pan en bak ze in ongeveer 1-2 minuten aan beide kanten goudgeel en krokant.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren