Aardappelpuree (lekker smeuïg)

    Aardappelpuree (lekker smeuïg)

    1keer bewaard
    30min


    25 personen hebben dit gemaakt

    Dit is mijn recept voor aardappelpuree. Niet moeilijk om te maken, maar anders dan anders, door de toevoeging van eieren. Zo wordt de aardappelpuree echt lekker smeuïg!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kilo kruimige aardappelen
    • 200 ml volle melk
    • 100 gr boter
    • mespunt nootmuskaat
    • 2 eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de aardappelen in 20 minuten in een pan met ruim water met een beetje zout gaar.
    2. Verwarm ondertussen 200 ml melk met 10 gr boter en een mespunt nootmuskaat in een pannetje op laag vuur.
    3. Giet de aardappels af en stamp ze fijn, samen met het melkmengsel. Roer er op het laatst 2 iets losgeklopte eieren doorheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    - Gewaardeerd op - 28 apr 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren